EURO-P.E.C. S.A. este unul din cei mai mari furnizori de produse metalurgice si din otel pentru construcţii civile, industriale si navale, înregistrand o dezvoltare rapida prin creşterea numărului de clienţi mulţumiţi, servicii de calitate si comunicare constanta cu colaboratorii săi. In urma expansiunii companiei si a creşterii cererii pe piaţa interna, EURO - PEC oferă clienţilor săi produse din import de cea mai buna calitate, la un pret corect si la termenul stabilit. EURO - PEC colaboreaza cu furnizori de produse de otel din piete precum Ucraina, Rusia, Bulgaria, Turcia, Cehia, Ungaria.
Se importa o întreaga gama de produse, printre care tabla groasa laminata la cald, tabla laminata la cald in rulouri si in pachete; tabla laminata la rece in rulouri si pachete; otel beton neted OB 37; otel beton striat PC 52; profile; ţevi din otel sudate elicoidal acoperite cu polietilena pentru transport gaze.
La depozitele din Galaţi si din Ploieşti EURO - PEC poate oferi pentru piaţa interna  produse precum tabla zincata, tabla cutata, ţevi pentru construcţii, profile economice, plasa sudata si alte produse metalurgice.
Obiectivul EURO - PEC consta in relaţii de lunga durata cu clienţii săi bazate pe încredere, performante si succese profesionale determinate de calitatea serviciilor, experienţa si recomandările de business puse la dispoziţia clientului.